Nákup notebooku


Abych se přiznala, tak já osobně bych už bez počítače být nemohla počítače mám ráda. A také hlavně dávám na kvalitu nekvalitní počítač bych vážně nedala. Ten bych nechtěla. Vzpomínám si, jak moje maminka stále šetřila peníze a vždycky si kupovala jenom to nejlevnější zboží, které kdy viděla. Vůbec nevím, proč tohle dělala, protože ona sama řekla, že nemá peníze a že musí šetřit. Jenomže potom jí vůbec nedocházelo, že když se jí rozbije nějaká technika nebo elektronika, a to například počítač, že to potom musí kupovat znovu úplně nové, protože ona si kupovala tak levné věci, že to ani snad nemělo cenu opravovat.

Mám jen kvalitní notebooky.

Protože někdy oprava vyšla i na půlku financí, než za kolik dala třeba ten počítač či notebook. Takže jsem si řekla, že bych mamince měla doporučit nějaký kvalitní notebook anebo počítač. Aby potom z toho nebyla nešťastná, kdyby se jí to zase rozbilo. Mamince jsem řekla, že by se třeba měla koupit opravdu dražší notebook, aby jí vydržel třeba několik let mě třeba vydrží sedm let i jeden notebook. Dala jsem za něj sice hodně peněz, ale ve finále se mi to vyplatí, protože nemusím stále kupovat něco nového. Znám ale lidé, kteří si koupí opravdu hodně drahý počítač a vydrží jim třeba i deset let.

Já mám doma více počítačů.

Tohle už je docela zázrak. Vůbec nevím, co bych dělala, kdybych já jeden notebook měla tolik let, mě by to už možná ani nebavilo, ale řeknu vám, že já mám doma dva notebooky a jeden počítač. Anebo můj bratr také má zase několik notebooků, protože on má notebooku, pracuje a víte, co je ještě skvělé, protože bratr se dělá kurz, aby potom mohl opravovat počítače a notebooky, nebo dokonce i mobilní telefony. Podle mého názoru tohle je prima, protože já mám počítač, který se mi věčně rozbíjí. Vůbec nevím, čím to je. Navíc ho využívám opravdu jenom málo, takže podle mého názoru tohle bude už chyba z výroby. 

Podobné příspěvky